All inclusive Egypte

Last minute all inclusive Hurghada boeken? Team AllinclusiveGids.nl heeft een super deal gevonden! Vertrek in de maand (9 juni 2022) voor 8 dagen v.a. €506,-. De prijs is inclusief vluchten en verblijf in een 4-sterrenhotel op basis van all inclusive.

All inclusive Hurghada | Hotel sunrise aqua joy resort ****

Heerlijk genieten van zon, zee en strand in het prachtige Egypte? Klik dan niet verder! Hotel Sunrise Aqua Joy Resort is een prachtig hotel wat alles heeft om er een toptijd van te maken in de stad Hurghada. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd, zwembad, strand en nog veel meer op een verblijf van all inclusive. Het hotel beschikt van veel verschillende faciliteiten: veel luxe restaurants, sauna, jacuzzi, waterpark voor de kinderen en nog veel meer om er een fantastische tijd van te maken.

Je kunt hier bij hotel ook kiezen tussen bepaalde soorten kamers die bij jou het beste passen qua aantal personen je bent. De faciliteiten die in de kamer zitten worden erbij gemeld wat jouw voorkeur is. De maaltijden die je bij het hotel kunt eten zijn in een buffetvorm samengesteld: de ontbijt is van 7:00 tot 10:30, de lunch is van 12:30 tot 14:30 en diner is van 18:30 tot 22:00.

Sunrise Aqua Joy Resort ****


>> Bekijk deze goedkope aanbieding!

  • waterpretpark
  • Leuk voor koppels en families
  • sauna en jacuzzi
  • veel luxe restaurants
  • Genieten van all inclusive

Boekingsvoorbeeld

De kosten van de boekingsvoorbeeld zijn €506,- inclusief vlucht en accommodatie. Er komen nog €35,00 aan reserveringskosten bij. De verplichte kosten die erbij komen zijn: reserveringskosten en boekingskosten. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Vergelijkbare berichten